2020 ÄR ÅRET DÅ JAG…

2019 började i princip med att jag hyrde en stuga vid havet som jag och barnet och Gun bodde själva i fram till sommaren. Det var mysigt.

Jag hade inte så många nyårslöften men innan jag går in på det nya måste vi ändå titta:

Hur gick det förra året?

lilly norfeldt

Innan 2019 skrev jag detta blogginlägget, så jag tänkte checka av hur det gått först. För utan återkoppling och utvärdering kommer man ju ingen vart, va

Jag ville bli bättre på foto och det blev jag ju! Lite, i alla fall.

kooiker

Jag satte även träningsmässiga mål. Om styrka. Men det har det inte blivit något av. Har inte haft möjlighet, ärligt talat. Springa har jag börjat med och det är ju kanon, så strunt samma om träningen inte blev exakt som jag trott. En gång i vecka springer jag. Har förbjudit mig själv att springa mer så det funkar perfekt.

Känner att det ger mer energi än det tar just nu och så vill jag fortsätta ha det. Om jag pushar på för hårt vet jag att mina gamla hjärnspöken sätter igång och det vägrar jag. Så max en gång i veckan!

Med Gun hade jag bara som mål att ha en fungerande vardag och bra relation. Vette tusan om det har uppnåtts… Men det är ju inte tidsbestämt och går i vågor. Jobbat för det har jag i alla fall gjort!

Företagsmål 2019

Jag satte inga företagsmål. Konstigt, så här i efterhand. Det har jag gjort nu. 2020 blir stort. Läskigt. Liksom, när man skriver ner och verkligen siktar mot nåt blir det så verkligt. Innan har jag inte vågat vara så konkret. Mest skämtat om att jag är ”Sveriges sämsta företagare”. Inte mer.

Förresten känns det som att folk tror att det går så himla bra bara för att man har följare på instagram men det är verkligen inte sant. Har inte haft ett enda sponsrat inlägg (än!) för jag tänker inte sälja ut mina följare för småpengar. Så. Jag tjänar knappast pengar på allt jobb jag gör på instagram. Bara så ni vet. Men det ska bli ändring på det 2020.

LISTAN

Bästa som hände 2019: köpte eget hus i skogen
Sämsta som hände: gav upp en dröm
Bästa resan: paddlade i Hjörnered med familj. Det var fint.
Bästa maten: korv med bröd utomhus
Skrattade åt: dumma memes
Tittade på: Peanut Butter Falcon (här om dagen bara!). Sjukt fin. Vill man få hopp om mänskligheten ska man se den.
Läs-minne: Läste ”bränn alla mina brev” av Alex Schulman på stranden i skummeslöv. Kändes som när jag var barndomssommar.

Och vad händer 2020?

Mitt viktigaste för 2020 är att vara sann mot mig själv. Sluta hålla på och snacka ner mig själv.

Välja de jag ska lyssna på och skita i resten.

Bli bättre på foto – och film. Fy vad jag gillar det!

År 2021 fyller jag 30, så jag är i full gång att göra en ”30 före 30-lista”! Jägarexamen och marathon står hittills, det förstnämnda frivilligt. Det andra: inte riktigt. Mamma anmälde mig till Göteborg Marathon som går någon månad efter jag fyller 30 så det får stå med ändå. Det blir säkert kul!

2020 blir året då jag tar på skygglappar och blir det jag borde vara. Stora ord, va?

Varför inte? Och om inte nu, när? Nä nu kör vi. Gott nytt år!

Förra årets nyårsbild med mini-Gun <3
(Visited 8 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Tess 10 januari, 2020 at 22:34

  Men åh! Jag vill också ta jägarexamen. Kan vi inte göra det tillsammans?!

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 18 januari, 2020 at 13:57

   Finns säkert intensivkurser i Lund!? Vi kör!

   Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.