ATT BRYTA MÖNSTER

Min hjärna är tom. I ivern att aktivera hund och barn har jag glömt min egen hjärna. Började läsa, tappade tiden. Försöker bryta mönstret. Avsätta tid till mig själv och min kreativitet.

Jag känner prestationsångest och jag känner mig som en bluff. En bluff för att jag ständigt försvarar sociala medier när de ”baktalas” som orsaken till all ondska i världen. För ja, det finns problem. Men det finns också så många möjligheter. Men det är inte det jag skulle skriva nu.

Jag skulle skriva att jag känner mig som en bluff eftersom jag bevisligen blir påverkad åt det negativa hållet även jag. Av att se folk som gör så fina grejer med sina hundar. Eller barn. Av att se valpar som kan så himla mycket som Gun inte kan. Av att tänka att mina inlägg här och på youtube och på instagram måste GE hela tiden.

Jag vill ge. Jag vill bjussa. Men för tillfället känns det som att jag inte har ett skit att bjussa på. Jag känner mig som en bluff för jag vet inte ens vad jag ska filma. Men jag gör det ändå. Känslan är kvar men jag får i alla fall gjort mitt skit. Det är bra.

Men jag måste bryta mönstret. Jag måste känna att jag bidrar igen. Inte bara får gjort det jag ska. Jag vill känna vilja och glädje till skapandet igen. Jag vill vara glad. Jag är så frustrerad över att jag inte är glad för jag har så mycket att glädjas åt.

Jag leker med tanken att pausa alla intryck ett tag. Sluta producera inlägg som reaktion på vad jag sett och läst. Börja gå tillbaka till kärnan. Sluta titta på vad andra gör. Producera utifrån mig själv. Kanske bara titta på saker från andra områden, typ vetenskap. Kanske konst. Det kan vara ett alternativ.

Men jag känner mig lite vilse nu. I dag eller imorgon ska jag till Varberg på konstmarknad. Det ser jag fram emot. Kanske tar jag fina bilder som jag kan visa här sen. Kanske inte.

Men bryta mönstret av grå slentrian måste jag. Hitta kreativiteten igen.

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.