ENSAMTRÄNA VALP – mina bästa tips (VIDEO)

Att ensamträna valp är egentligen inte svårt – men har man erfarenhet av hund med stark separationsångest blir det lite jobbigare. Jag är mer präglad av det än jag kanske vill erkänna. Och oavsett vad så kände jag när jag skrev detta att jag hellre är FÖR konkret, än att bara skriva ”gör ingen grej av det”. För ärligt, hur hjälpt har jag själv blivit av sådana råd innan? Knappt alls. Nå väl…

När jag tänker på att ensamträna valpar har jag ett ord i huvudet hela tiden. Det är TRYGGHET.

Idag har jag snackat om detta på youtube! Kolla här:

Hur känner du kring att ensamträna valp? Bävar du eller tar du det med en klackspark?


Mer valpträning:

Rumsrenhet

Spårinlärning

Vad jag gör annorlunda nu jämfört med tidigare hundar

Måste hunden hälsa på alla?

1

1 Comment

  1. Pingback: FRASSES ENSAMTRÄNING - FÖRSTA TVÅ VECKORNA • HUNDTRÄNAR-LILLY

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.