Faserna fortsätter.

Skulle kanske skrivit fasorna hehheh

Nej, men alltså, det är någon fas nu igen. Utvecklingssteg hit och dit, appar och mail och grupper som fullkomligt exploderar i notiser om ”nu börjar snart utvecklingssteg nummer FEMTUSEN, ditt barn kan bli mer klängigt”. Så, från att ha varit grym på att sova på dagen har barnet nu v.ä.g.r.a.t annat än bilen i några dagar. Inte kul att köra runt i två timmar (pga han måste sova så länge annars blir det noll bra) och att ställa bilen, även på tomgång, innebär omedelbart uppvak. Han bytte dock tillbaka till att föredra vagnen igen igår (?) så det är ju skönt.

[wpvideo fgD9Luon ]

Mat är mest kul att kasta till hunden. Så blir mest lek och socialt samspel (lol) vid matdags (alltså när jag själv äter) och så får han ersättning upptill. Försöker hålla huvudet kallt och tänker att han inte kommer att få en göttig relation till mat om han tvingas i den. Får se.

En dag fick jag honom åtminstone att äta lite på egen hand. En parmesan-skalk. Säkert bra… Han luktade som en hel ost i ett dygn efteråt!

Märker även att behovet av underhållning är betydligt större än för bara en månad sedan. Nu måste man hitta på aktiviteter på ett helt annat sätt, duger inte att röja runt i lådorna hemma. Som tur är kan vi vara utomhus en hel del och där tycker han att det är KANONkul.

Nu sover han så jag ska försöka ta tag i lite hundträning.

Väl mött!

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.