HÄNDER I HÖST

Visst är det ett tecken på bra sommarlov att längta till skolor, jobb och rutiner igen? Jag tycker det. Och längtar till hösten (förlåt alla sommar-lövers men jag är sån bara)! Kommer att hända massa kul så ska berätta om det!

lilly norfeldt

Jag har kommit in på en utbildning i videoredigering så ska bli skitbra på film i höst har jag tänkt! Riktigt nice. Men det kommer jag snacka mer om när jag väl satt igång. Tills dess:

I slutet av augusti är det öppet hus på brukshundklubben! Minns ni förra? Gjorde video och allt, här är det inlägget! I år kommer jag och Gun visa lite lydnad och så blir det uppvisningar i agility, bruks, IGP och nosework och allt möjligt. Man kan boka fotografering av sin hund med hallååååå kul ju
Missa EJ! 31 augusti på Laholms Brukshundklubb – här är det eventet på fb så komsi komsi

14-15 september är det hundfestival i Eslöv! Eller ja, hundträningsevent kanske man ska säga men sjuuuuukt många bra instruktörer som kommer att hålla kurser. Vill typ gå alla? Men här är några personliga favoriter från schemat (hela schemat hittar du här!) Kommer nog inte hinna gå så mycket själv men ändå hehe

Ljudande hundar – föreläsning av Annika Wuolo på lördag förmiddag
Frivillig hantering med Peter Carlsson från R+ hundskola på söndag förmiddag
Targetträning med Ulrika Högblom från Hund Helt Enkelt på söndag precis efter lunch

Och så håller jag i koppelvettsträning på söndag eftermiddag med – om att förebygga och motverka drag i koppel på sjysst och kul sätt!

VARDAGSLYDNAD med mig på dagtid börjar 18/9 och det finns 5 platser kvar! Nedsatt pris fram till 10/8 så vill du gå gör du rätt i att haffa biljett dirr, här är länk till all info och anmälan!

Vad ser du fram emot till hösten?

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.