HARAR, FOTO, HAV

Trots att både jag och barnet har ockuperats av någon vidrig förkylning så är vi rätt glada. Jag är lugn i själen.

stranden skummeslöv
Snusläpp, sol, minus 4 grader = lajf

Med tanke på denna förkylning of doom så är jag rätt stolt över att jag ändå släpade ner barn och hund på stranden. Är rätt nära nu för tiden, så det är skönt. Jag inser hur mycket jag älskar havet och luften där. Det gör något bra med mitt huvud.

hundstranden skummeslöv

Gun tyckte att stranden var STENKUL. Särskilt att äta tång (försöka iaf) och skälla på snäckor! Havet struntade hon i men vi får väl se till sommaren… Just nu var jag bara glad att hon inte ville bada, så kallt som det är!

hundstranden skummeslöv

Med tanke på att det rör sig en jäkla massa harar i dynerna åkte kopplet på. Gun fick syn på en och jag lyckades bryta henne innan hon stack, men känner att det är dumt att riskera något. När hundar väl får upp ”ögonen” för hur kul jakt kan vara, är det ännu svårare att bryta. Så, vill helst inte att hon ska upptäcka det haha.

…Och såhär se 99% av bilderna ut från denna promenad! Bara att fortsätta öva, haha!

Hörs imorgon!

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.