HEJ DÅ MAJ

Bästa i maj:

Fixade den här filmen till brukshundklubben! Så gött när man kan hjälpa till trots allt. Kolla:

För övrigt en kanongrej att vara med i om man är sugen på att tävla hund men kanske inte vågar. Var med i Hallandskampen! Här är Laholms Brukshundklubbs hemsida med mer info.

Har även haft en hel del fina stunder med familjen, det är jag glad för.

I juni ser jag fram emot att ha lite träningsträffar och aktiveringsrundor (nu på söndag till exempel). All info om dem läggs ut på min facebooksida så kolla där om du bor häromkring och vill vara med!

Efter midsommar kommer jag att försöka vara mer ledig. Inte blogga på schema utan bara lägga ut när jag har något ordentligt att säga. Lite som motsatsen till detta inlägg, hehe. Men jag gillar dessa med. jaja, vi får se.

Nu: sommar. Njuta. Träna hund. Äta glass varje dag!

Hörs imorgon!

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.