Läser just nu

Jaha, läslovet är slut och jag läste typ inte alls under det. Av uppenbara skäl, kan jag tycka, eftersom mitt barn inte går i skolan (inte jag heller) så har liksom inte ”lov”. Men i alla fall så är ju hösten perfekt för läsning så nu har jag satt tänderna i det!

Jag älskar att läsa. Har varit dåligt med det ett tag nu. Men jag älskar det PUNKT. Saknat det.

Jag brukar läsa tre böcker pararellt, det är lagom för mig. Blir lätt trött på böcker om jag bara läser en åt gången. ADHD, ni vet. Jag liksom tröttnar om jag läser samma sorts språk och ämne för länge åt gången. Kan även vara tvärtom – att jag blir helt insnöad. Behöver bryta av ibland.

spårhunden bok

Jag gillar att ha en bok att lyssna på och två fysiska böcker. En skönlitterär och två fakta-böcker. Just nu är det bara fysiska faktiskt, dessa:

”Gå vilse – en fälthandbok” av Rebecca Solnit
”Djurens känslor” av Per Jensen
”Spårhunden” av Inki & Roland Sjösten (läste ut igår så recension kommer snart. Började läsa en annan hundbok, berättar mer senare)

Länkarna ovan är så kallade affiliatelänkar – vilket betyder att jag får en liten provision om du köper något via dem. Länkarna är utvalda av mig personligen och innehållet i inlägget är inte påverkade av extern part.

Är sjukt taggad på denna. Vi ska läsa den till bokklubben! Beställde den med expressfrakt men tog ändå typ två veckor. Så surt. Men. Nu är den här och jag ska hugga i mig den! På baksidan står ett litet utdrag:

”Att aldrig gå vilse är att inte leva, att inte veta hur man går vilse leder till undergång, och någonstans i det terra incognita som ligger mittemellan finns ett liv där man upptäcker saker”

Spännande va? 

Kommer att hålla er uppdaterade på bokfronten! Hörs imorgon <3

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.