LISTAN: den ärliga

Härifrån

NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
Igår kväll för jag tänkte på morfar. Att jag tror vi hade något. Vet inte hur jag ska förklara men jag är lik min mormor och det känns som att det gjorde något för min och morfars relation? Tror vi hade en koppling.

morfar
Han skulle ha fyllt 100 år nästa födelsedag. 

TRE SAKER DU AVSKYR
Avskyr är ju ett hyfsat starkt ord men:
– Siffror. Kan ej fatta dem 🙁
– Människor som tror att jag menar en massa grejer som jag inte menar. Alltså som går in för att tolka saker som påhopp? Eller nåt? Får mig att känna mig enormt maktlös och rädd och ensam. Jag KAN omöjligt skriva så att alla förstår. Men jag försöker, och då när det känns som att vissa verkligen anstränger sig för att bli triggade av det så bara ????????? OBS menar inte när jag faktiskt skrivit något dumt eller uttryckt mig konstigt alltså. Då hör jag gärna det.
– Lakrits. Blir så jävla provocerad av att det existerar ens? Och att folk gillar det. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ ER :((((

HUR VAR DU I SKOLAN?

Riktigt duktig flicka. Hade svårt för matte (obs inte lästalen av någon anledning) och naturkunskap. Annars svinduktig.
Grundskolan: Svenska var mitt favoritämne men gillade även engelska och tyska. Bytte skola sista terminen i nian för efter 9 år i samma klass med samma folk stod jag till slut inte ut mer. När jag gick i sjuan sa jag till en lärare att jag mådde skit och ville byta skola. Han svarade att man inte ”bara kan fly från sina problem”.

I gymnasiet bytte jag skola varje läsår pga hatade skolan. Men var ändå sjukt bra. Tror jag hade 18,5 av 20 i snitt. 

Var mest utanför. Blyg, livrädd, konstant olyckligt kär i någon jag inte vågade hälsa på. Hade IG i matte och MVG i svenska, vilket kanske är en bra summering.

I ettan på gymnasiet. Pandapopp serru

VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När det blir tyst. När jag inte har koll. 

TRE SAKER DU ÄLSKAR:
– Hundar. Duh. 
– Mitt barn
– Att skriva och läsa

HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Pratig. Bestämd. ”Lite knepig”. Rolig. Jobbig. Störig pga tar ofta fajten när någon är dum i huvudet.

HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Känslostyrd, jävligt driven när jag riktar fokus rätt. Rolig. Och dålig på ensamhet. Pratig. Jobbig. 

EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
När det blir tyst.

NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När jag varit uppe en hel natt och nästan spyr av trötthet. Skitdåligt tillfälle att vara snygg på för då ska man ändå bara självdö i soffan liksom ://

VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Skrattade massor åt Pippi när han åt sushi ikväll. Så himla roligt barn! Stolt över honom.

NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?


Funderar alltid på massa saker. Just nu mycket på hur jag ska hantera att existera på sociala medier trots att inte alla ÄLSKAR mig. Haha, så jävla dålig på detta. Som sagt innan, riktig kritik och konstruktiv sådan är kanon. Men när det bara är liksom småskit som får folk att anamma inställningen att jag suger blir jag ledsen. Men men. Nyårslöfte att bry mig mindre, som sagt.

TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Att något dåligt ska hända Pippi
2. Att jag ska bli jättesjuk och inte kunna vara med Pippi
3. Grodor. Vidriga as.

ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Servitör. Har IKKE den stresståligheten, herregud.

SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Konstnär hehe. Eller kanske författare. Det har jag alltid velat bli.


Lista slut, här finns fler:
Om kroppen
Söta djur
Godis och skräpmat

Hörs imorgon <3

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.