LISTAN: om kroppen

Ny vecka och både jag och barnet är supersjuka. Barnet tycker dock IKKE att han är sjuk, så far runt som en galning. En lista blir väl bra? Tur! Nu kör vi! Denna gång om något så otroligt som KROPPEN:

Jag tycker att min kropp är: HELT AMAZEBALLS pga har BYGGT och FÖTT ett barn med den!??!?! Samt givit föda åt barnet?!?!? Helt otroligt.

Extremt trött på att vara gravid här…

Min relation till kroppen har varit: dålig. Från jag var 13 och fram tills för kanske ett år sedan. Har behandlat min kropp illa på grund av den relationen. Svultit, kräkts, hållit på. Men inte längre.

Det bästa med min kropp: att den kan mycket mer än jag tror. 

Jag, när jag var typ som Pippi är nu

Så ser jag på andras kroppar: inte så mycket? Försöker i alla fall inte tänka på det på något annat vis än ”så ser den ut”. Typ inte bedöma? Men det är svårt ibland, man är så himla invand vid att hela tiden placera folk i fack…

Såhär ger jag min kropp energi: är dålig på det just nu… Men vanligtvis genom att äta svinmycket mat, läsa böcker, gå i skogen och träna hund.

Det här har min kropp klarat av: föda barn, springa ett lopp något år senare, lyfta egen vikt i marklyft. 

Omåttligt stolt. Foto: nattloppet Laholm

Min kropp mår bra av: att jag rör mig men inte som en idiot. Typ att jag rör mig lugnt ibland. Yoga också, säkert… 

Min kropp mår dåligt av: att typ röka och dricka öl hela tiden, som jag gjorde för tio år sedan. Nu snusar jag bara, och dricker lite vin ibland. Säker SKIT för kroppen men det funkar för min mentala hälsa såååå :)))

carbonara
Är ost nyttigt? I så fall äter jag nästan bara nyttigt……….;))

Så gör jag för att älska min kropp: lyfter tunga grejer och springer, och äter jävligt mycket och god mat. Och funkar inte det så kollar jag på instagramkonton som jag gillar. Vill ni ha tips? HAH! Det får ni ändå:

@fitnessfeministen
@i.hate.working.out
@boltenstern

De där är såna som fokuserar på funktion och roliga grejer kroppen kan göra. Inget hat, inget skit. Bara grymt. 

Puss heeeej

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.