Lördagen.

En lugn dag. En höstdag, verkligen. Regn och sen sol men ändå kallt. Kylig vind men om man hittar lä och solen ligger på är det skönt. Och det luktar blöta löv. Lugn dag men gjorde några mysiga grejer som jag kan dela med mig lite av.

Plockade fallfrukt under äppleträdet. Gav till fåren som bor här bredvid och de blev jätteglada och ville kela. Försöker ta vara på våra fruktträd så hundra pluspoäng att bo granne med djur som älskar’t!

Gick promenader. Det är standard men jag vill liksom inte sluta promenera när det är sånt här väder. Älskar det och mina lungor typ ryser av välbehag. 

På kvällen lämnade jag sjuk hund, frisk men lite ledsen (på grund av hundens sjukdom) sambo, samt ganska glad unge hemma och körde till Halmstad. Skulle på surströmmingskiva! Så himla spännande! 

Har aldrig någonsin varit i närheten av detta innan så jag var lite nervös. Man har ju sett reaktioner på youtube liksom… Men det var inte någon fara med det och sällskapet var blandat med både inbitna fans och nykomlingar (som jag). Kanonkväll! Plus att jag fick träffa boxern Lukas och det är alltid en fröjd!

Sov nästan inget inatt trots tidig hemkomst. Lilla barnet fick sova på mig. Jag kämpar stundvis med att det är hemskt jobbigt, rygg och huvud är paj. Men han ser så otroligt vacker ut när han sover så att jag nästan börjar gråta bara av att tänka på det. 

Ny dag idag. Vi hörs!

(Visited 5 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Äpplemos - recept, instruktioner och andra tips! • Tormarpa Lilly

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.