MÅNADSRAPPORT: November

Ny månad nu, så jag sammanfattar förra. November, som så många hatar men jag själv inte alls har något emot. Dessutom har just denna november präglats av otroligt bra väder! Så, trots att jag inte haft någon hund att spendera tiden i skogen med har det ändå varit okej. 

Novembers bästa

  • Fotade en massa katter och hjälpte till att bygga denna hemsidan!
  • Valparna. Träffade dem två gånger och det var amazing båda gångerna. 
  • Intervjuer med roliga och smarta människor. Till youtube-serien alltså! 
  • Facebookgruppen! Startade den för ett tag sedan för jag inte visste hur jag skulle göra med min företagssida. Har ju bytt namn på företaget men facebook låter mig inte göra det. Dessutom tycker jag att upplägget där är rätt segt och har svårt att nå ut. Så startade en grupp istället, där alla kan kommunicera med alla och så. Känns mycket roligare! Här är den, gå med vettja!

Novembers sämsta

Bloggen

Ja, nu är det ju faktiskt också så att jag jobbat en del med denna blogg också. Och eftersom jag tycker det är så jävla kul själv tänker jag att någon annan kanske kan vara intresserad. I vilket fall, här är lite statistik: 

Mest lästa inläggen:

  1. Din hund fattar inte Svenska! Ett inlägg som jag delade i en av de större hundgrupperna på facebook och vars bemötande satte fingret på min största svårighet som hundinstruktör. Det är sådan oerhörd rymd mellan de som vet lite om hund och de som vet mycket. Flera kommentarer gick in på etologi och domesticering och liknande, och  även om jag personligen förstår den vinkeln så handlade inte texten om det. Det är samma på kurs – i en vardagslydnadsgrupp kan man ha folk som är otroligt pålästa, blandat med folk som bara undrar hur i helvete hundskrället ska sluta dra på promenad. Otroligt svårt att möta alla! 
  2. Hundföretagare – ta betalt! Här ville jag peppa andra inom hunderiet att faktiskt skita vad andra tar betalt och utgå från sig själv. Det var ett uppskattat inlägg bland de som faktiskt gör detta på heltid! Sjukt kul! 
  3. Aktivering utan godis. Skrev utifrån en kommentar jag fått på youtube, så himla tacksamt när man får sådana tips!
  4. Bildbomb valpar. Gulligt bara ju. 
  5. Fuck Black Friday! Var så oerhört trött på alla pling i mobilen och mailkorgen så jag höll på att sprängas. Är glad att jag inte var ensam om mina känslor här, varken som privatperson eller företagare. 

Besöksstatistik

Unika användare: 1500 unika användare. En klar nedgång jämfört med oktober som hade 2200, MEN många fler återkommande, så ändå ok. Dessutom har jag inte legat i med att dela inlägg på fb så det är också en förklaring. När siffrorna är så låga som mina är blir ju toppar och dalar rätt extrema hehe. Tycker att det är SVINKUL att ettusenfemhundra personer liksom läst mina inlägg. Det är svinmånga människor hallå?! KUL!

Såhär såg fördelningen ut på ålder och kön:

30% var återkommande besökare. Veckovis statistik snittade vi 330 unika besökare per vecka. Ser fortfarande att de flesta besöken kommer från facebook, så får se om jag dela där igen utan att känna mig tjatig. Det är nämligen därför jag undvek det lite i oktober, för jag kände mig så himla jobbig hehe. 

Till nästa månad kommer jag att försöka lägga en ”relaterad läsning”-lista nere i inlägg där det känns relevant. Tror det kan ge mycket!

Nu är det december och det ska bli skönt. Julen kan börja? Jag tyckte absolut inte om julen förrän jag flyttade hemifrån. Men efter det blev det ju då och på midsommar bara, som jag träffade familjen. Så det är det jag vill, inget annat. Bara träffa min familj och äta gött. Skiter i det mesta annat. Tror dock att det kommer växa i och med barnet, men vi får väl se hur det blir. 

Nu: julpynta!

Hörs imorgon <3

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.