MÅNADSSAMMANFATTNING DECEMBER

Lite senare i och med årsslutet, men ändå. Nu sammanfattar jag december, min fjärde månad med bloggsatsningen. Är otroligt nöjd med hur det utvecklar sig, även om det går sakta.

I december provade jag att länka i olika facebook-grupper där man boostar varandra. Det var ju kul men samtidigt är jag nog lite för nischad. Det går ju ut på att alla kommenterar varandras bloggar och de flesta i grupperna är inte så taggade på hundträning haha. Men men. Kanske kan starta en grupp för hundbloggare? Hade varit svinkul faktiskt!

Bloggens statistik:

Mest lästa inlägg:

  1. Nyår med valp. Ett inlägg som delades en del.
  2. Rumsrenhet. Typsikt sökmotorinlägg. KUL att det blev så klickat på!
  3. Frivillig hantering. Även där hade jag jobbat mycket med SEO och det har börjat visa sig. Det inlägget skrev jag … och ändå är det mitt tredje mest lästa nu! Kul!

Strax under 1400 unika besökare denna månad. Kul!

Jag börjar nu se liiiite resultat av mitt jobb med sökmotoroptimering! 11% av de som kommit in på sidan har sökt via google. Det är svingött, verkligen! Jag vill skapa bra innehåll som är sökbart så det är skönt att få kvitto på att det funkar nu. Eller ja, har börjat visa tecken på att funka.

Nu: instagram!

Bästa bilderna på instagram:

  1. Denna. När jag tar hem Gun. Så mycket känslor. Detta är ÅRETS mest likeade bild!
lilly norfeldt

2. Åsas bild på Gun och mina skor

Foto: Åsa Jakobsson

3. Julhälsning – dessa 2

Youtube

Två videos i veckan, som vanligt. Hade dåligt med motivation men gick väl ändå okej. 98 prenumeranter nu och jag ska satsa mer på detta i år! Kommer att bli bra. Känns som att jag börjar få mer struktur på det nu. På alla kanaler och vad jag vill med var och en av dem, ärligt talat. Är inte så lätt men börjar nog ta form!

Videon om rumsrenhet var mest tittad på!


Liknande:

Månadsrapport november


Nu tar vi nya tag. Januari! Gött!

Hörs imorgon <3

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.