OM KREATIVITET, ATT VETA NÄR MAN SKA SLUTA OCH OM SKITNÄTTER

Det är bara lördag men jag tänker sammanfatta veckan idag ändå! Sammanfattningsvis en rätt bra vecka, ändå? Saker jag lärt mig:

  • Att avbryta ett träningspass man inte ens hunnit påbörja kan ibland vara det allra bästa
  • Den som myntade uttrycket ”sova som ett barn” hade inga barn
  • Det blir roligare och roligare att fylla år!
Nu är jag 28 år! Nästan vuxen!!!!!

Punkt 1 handlade om måndagen, då jag tagit mig och barnet och valpen till brukshundklubben för möte och träning. Men, så var det sådär härligt kaosigt som det kan bli med valp (och barn, för den delen) så jag avbröt. Och det blev ju bra (se onsdag!)

På tisdagen blev jag sjuk. Jag lyckades ändå aktivera Gun genom lite lek med maten i trädgården.

https://www.instagram.com/p/BuBnGPoCeT_/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Onsdag bestod av mys, mest. Fortfarande sjuk, om än lite bättre. Men Pippi tog såpass mycket sovmorgon att han missade förskolan.

Han hade en riktig skitnatt, vilket också betyder att jag hade det. Stackarn bara skrek, var riktigt hemskt. Sedan väckte han mig klockan 4.10 och jag kunde inte somna om… Så jag skrev.

Onsdagsvideon denna vecka handlade om apportering! Så himla spännande grej ju! Helt född ur att vi inte tränade i måndags hehe

På torsdagen jobbade jag järnet! Dels med en kurs jag går i sociala medie-strategi och dels med research till nya blogginlägg. Kände mig riktigt på gång och bara sprutade idéer! Vi får se vilka som blir bra…

Så här ser det ut när jag läser böcker!

Helgen

Fredag är På Spåret-dag! Det är heligt. Men såklart består inte hela dagen av detta (TYVÄRR) . Han få betat av en hel del punkter på att göra-listan! Bland annat presentationsmaterial till min och Åsas workshop i företagande för hundfölk! Så jäkla taggaaaaaaaad iiiiihihihii

Varför går inte På Spåret jämt? VARFÖR?!?!?!? (Okej jag vet varför men panik ändå)

Idag är det lördag och Pippi vaknade pisstidigt IGEN. När man tror man fått en rutin så bara HAH NOPE. Jaja, nu sover han, därav tid att skriva detta. Han ska vara med sin pappa i eftermiddag så då ska jag göra massa jobb!

Och imorgon är det söndag. Då blir det vlogg! TJOHO!

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.