SLUTA SKÄLLA PÅ GÄSTER

Att hunden skäller när det kommer folk är ju jobbigt. Och då menar jag inte vakt. Vakt är bra, tycker jag.

Men min lilla hund har känt att alla som knackar – eller ens kör in på gården – ska skrämmas bort. Och det med råge! Hon tar i från tårna för att berätta att gästerna minsann inte är välkomna och det har vi tränat massor på nu. Alltså hur man kan varna lite sjysst och ta det lite coolt, då.

Här är video på det:

Lycka till med träningen!

10

2 Comments

 1. Tina Lindberg 21 oktober, 2020 at 13:53

  Jättebra tips om alla vardagliga utmaningar! ?har du något tips när det gäller ” sluta skälla på djur på tv:n”? och då är det inte bara skall utan arga utfall!? blixtsnabbt går det och blixtsnabb belöning får vår vovve i form av att djuret försvinner ur bild! Stolt vänder han sig mot oss och tycker han är riktigt duktig! Detta är ett minst sagt besvärligt beteende som jag har försökt hitta tips om i alla hundbloggar, coacher ,böcker, men inte hittat något om det.
  Går det att få personlig kontakt och coachning av dej?
  Tina och Nelson, cavapoo, 4,5 år

  Reply
  1. Lilly Norfeldt 2 november, 2020 at 19:17

   Hej Tina (och Nelson, förstås!) ❤️
   Min mops var sån också, han hade rätt dålig syn… Har ni kollat upp det?
   Annars skulle jag köra lite skvallerträning (https://www.tormarpalilly.se/skvallertraning-101/) på TV-grejerna OCH skrivit lite dagbok. För jag tänker att vissa dagar är det mer än andra? Så anteckna gärna både hur mycket ni varit ute och aktiviteter ni gjort + hur mycket han reagerar på TV:n. Så kanske du kan få några ledtrådar om vad han behöver för att ta det mer rofyllt inomhus ❤️ Hoppas det kan hjälpa dig! Ha det gott ❤️ /Lilly

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.