SÖNDAGSLISTAN: alla söta djur

Jag tänker bara fortsätta för jag kan inte lägga av, fattar ni. Jag dör lite varje gång jag tänker på honom men måste fortsätta annars dör jag mer. Så, snodde lista av Sandra Beijer såklart. Om djur! Bra! Djur är bra för att tänka på annat, tror jag. Vi får väl se.

Vilket är ditt gulligaste djur? Alla djurbebisar typ? Tänk pandabebis. Eller miniliten gullig griskulting. Ett unisont ”aaaaaw”, tack!

Ditt minst gulligaste djur? Groda. Livrädd. Min stora fobi (stick i fingret kom jag över i och med graviditeten) och är lika delar förbannad över att jag är rädd, som jag faktiskt erkänner att de skrämmer skiten ur mig. Framför allt att trampa på en. Så oberäkneliga. Huh.

Elefantbebisar 4ever

Om du vore ett djur vilket hade du varit då? JAG VET INTE :”””(

Vilket djur är din djur-look-alike? Har försökt svara på den frågan halva mitt liv. Vet inte. Giraff? Pga lång? Har ni svaret så SÄG tack

Min giraff-tatuering. Självporträtt pga är lång och gillar böcker så

Har du någonsin varit en hästtjej? Nope. Min barndomsvän var dock stenhård sådan så var med i stallet ibland. Och så gick jag ridskola och sånt men fastnade aldrig.

Älskar verkligen hästar dock (tycker att de är snygga och coola… Vänta d kanske e en häst ja e??) och tror att det är rätt nyttigt att vara hästtjej för man lär sig ta ansvar över en levande varelse och sånt. En stor sådan, dessutom som man inte bara kan säga åt att den har ful tröja för att få den att lyda.

Vilken djur-emoji använder du mest? Apan, sköldpaddan och enhörningen (ja nu säger vi att det är ett riktigt djur). 

Favorithundras? Älskar ju alla hundar men växte upp med golden sååååå. Kanske? Men hade nog inte velat ha en. Rottweiler vågar jag heller inte ha igen för jag litar inte på aveln, annars har det också varit en storfavorit. Labradorer är svinsöta men 1 aveln 2 tramset hehe

Bonnie och jag, fem månader gammal här

Hade du några husdjur under din uppväxt? (eller) hur många husdjur har du haft i ditt liv? Bonnie och Maggie. Bonnie, på bild ovan, var en golden retriever som mamma och pappa köpte ihop innan jag kom till världen. Sedan var Bonnie där i vått och torrt genom min och mina två yngre bröders uppväxt. Jäklar, vad den hunden fick stå ut med oss. Men så jäkla snäll. Hon var nog min bästa vän. Jag var 7 när hon dog och jag minns det så sjukt väl. 

Johnny, Bulten och Maggie

Maggie var en dvärgschnauzer som kom till oss som valp när jag var 10 år. Vi hade alltså 3 hundlösa år efter Bonnie, blä. Maggie var en krutkärring av rang, och fick vara med om min och syskonens tonårstid, stackarn. Hehe. Hon lärde sig gå fint i koppel och skvallerträning när hon var typ 13 bast, när jag började hundnörda alltså.

Hon är mitt favoritexempel angående vikten av aktivering. Skitsmart hund och stod bara och skällde genom fönstret… Tills hon började får maten serverad i aktiveringsleksak. Plötsligt började hon äta (vilket hon varit rätt ointresserad av innan) och dessutom blev hon lugnare. Hon behövde verkligen använda sin hjärna, precis som alla hundar! 

Chefen i mitten

Hon dog 15 år gammal, i juli 2016. Hoppas att hon styr och ställer med både Johnny och Bulten och får massor av godis <3

Snart är förhoppningsvis min onlinekurs om aktivering klar!

Ditt bästa djur från en tecknad film? Döpte mitt bästa gosedjur efter Trisse (spelad av Brasse Brännström) i julkalendern som gick typ -95. 

Tycker oftast att disney-filmerna failar här för om det är djur som sidekick till en person så är de antingen SKITJOBBIGA eller svintråkiga. Typ som i Mulan, syrsan och draken. Kan man inte få något mellanting?

Djur-anekdot på lager? En läskig! Var i Kenya på safari och hamnade liksom i en elefanthjord (flock? öh). Några månader tidigare hade en fotograf blivit ihjälstampad i samma område pga elefanterna kände sig hotade av att hon gick emellan mama elefant och baby elefant. Fy fan vad rädd jag var då. Och sen arg för att snubben som körde var helt obrydd. BU!

Din gulligaste djur-gif?

via GIPHY

Hoppas er kvot för gulliga djur nu är tillgodosedd i några timmar <3

Hörs snart igen kompisar

Puss

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.