SPRID LITE INTERNET-KÄRLEK

Internet kan vara ett rätt hårt ställe. Och då menar jag sociala medier. Men det kan också vara jävligt nice och kärleksfullt. Det är så jag jobbar för att få det! Jag har så himla många fina personer, framför allt på instagram, som jag aldrig träffat i verkligheten men som jag verkligen tycker SÅ mycket om. Jag följer deras träning och de följer min och vi PEPPAR varandra.

Jag tror stenhårt på att man får tillbaka vad man ger. Till stor del, åtminstone! Sedan jag började kommentera andras grejer mer har verkligen mer kärlek kommit till mig också. Tycker att det är så gött. Och hallå, sociala medier heter det ju. Är ju meningen att man ska snacka – och då är det ju roligare att vara pepp och nice än att fokusera på de poster man inte gillar.

Här är lite mer kärleksbomb jag vill skicka idag. Tre av de personer som jag följt allra längst på instagram, och som jag nu betraktar som nära vänner. Utan att faktiskt ha träffat 2 av de 3!

Levi – skaffade mops ungefär samtidigt som jag och vi har hängt efter varandra sedan dess. Riktigt grym på att ge stöd och att lyssna på mina rants när jag är lack på något eller någon. Guld värd! Skaffade dessutom valp nyss så jävligt kul att ha samtidigt!

Elin – har jag också följt i flera år och är en riktigt snäll och nice person. Hon och Olle (tollare) är så himla duktiga på att både visa de härliga – och de mindre härliga – sidorna av att ha hund. Alltid ett stöd!

Åsa – en stor idol inom hunderiet. Som sedan blev kollega och även kompis. En mentor och en peppig och JÄVLIGT kunnig person! Dessutom en sjuhelvetes fotograf.

Vem vill du skicka lite internet-love till idag? Passa på nu när det ändå är alla hjärtans dag? Jag tycker ju personligen den är lökig men man kan ju göra den till något nice hehe

PEACE, LOVE AND MASSOR AV HUNDGOS <3

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.