UPPVISNINGEN + ny film på youtube

Lördagen den 31 augusti hade vi öppet hus på Laholms brukshundklubb. Det hade vi ju förra året också och det var så himla kul! Jag filmade såklart och även om jag inte kunde få med allt och det var svårt med solen och sånt så ska jag visa lite höjdpunkter! Och jag tänker även berätta varför jag tycker att detta är så himla viktigt. Här är i filmform men rantar givetvis i text om du skrollar ner lite 😀

2019 är inte det bästa året för ideellt arbete, om man uttrycker sig milt. Men det är fortfarande viktigt. Jag gillar att det finns brukshundklubbar – jag tycker det är viktigt. Samlingsplatser för hundintresserade över hela landet, det måste väl vara ganska unikt? Men det är svårt med ideellt nu för tiden. Jag hjälper inte i närheten av vad jag önskar jag kunde göra, men jag gör så gott jag kan. Det gör alla. Och alla kan göra något. Så gör det du med.

Jag vet att en del av er säkert tänker nu att NÄÄÄ jag vågar inte, tänk om folk tränar helt olikt mitt sätt och tänk om jag blir utdömd… Well…

Man tycker inte lika som alla och det är okej. Jag behöver inte ta råd av någon vars träningssätt inte funkar för mig – och samma åt andra hållet. Jag kan inte sitta och döma andras träningssätt (så länge det håller sig inom lagen men det fattar ni ju). Vi kommer ingen vart om vi ska hålla på och döma ut varandra – och det gäller åt båda hållen. Ömsesidig respekt och samarbete gäller, och då menar jag mellan alla. Hundar till förare, förare till förare. Det ska vara en trevlig plats och det har verkligen Laholms Brukshundklubb blivit. Jag är väl medveten om att alla klubbar inte är såhär. Men jag är väldigt glad att min är.

Om du är det minsta intresserad av träning och tävling så hjälp till på din klubb. Du behöver inte ens träna din hund – hjälp till som spårläggare, skrivare på tävling eller vad som. Det är otroligt lärorikt och bra! KOm igen <3

Tack för att ni tittade och tack för finaste öppet hus på Laholms Brukshundklubb. Vi ses nästa år igen va?

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.