FULLT ÖS HELA TIDEN… ELLER!?

Tänkte att det blir mysigt att hänga med på hur en vanlig vardag ser ut i mitt liv! Just nu. För idag är jag i Göteborg och det är verkligen FULL FART. Precis som jag brukade ha det. Alltid någonting jag skulle göra och någonstans jag skulle vara. Kommer att bli en grym dag men jag vet att min hjärna kommer att behöva vila efter… För mina dagar ser ju helt annorlunda ut nu för tiden.

Häng med på ett riktigt bloggigt blogginlägg, så att säga!

Just nu hyr jag och Pippi och Gun en liten stuga vid havet. Det är nice. Vi kan inte göra nästan något på kvällarna på grund av sovtider för Pippi, som jag måste hålla stenhårt på för att inte förstöra hela kommande vecka typ. Så vi håller oss mest häromkring. Har kommit in i ett gött lunk.

kooiker lilly norfeldt

En helt vanlig morgon

…vaknar jag vid halv 6, drar igång kaffe och rastar Gun. Sedan gör jag min to do-lista för dagen och häller i mig minst två koppar kaffe. Försöker äta också. Sedan tvättar jag nyllet, borstar tänder och klär på mig riktiga kläder.

Läs mer: Mitt recept för lyckad morgon har jag skrivit om här.

Halv sju ungefär vaknar Pippi och får lite ersättning och så myser vi i soffan. Eller, jag FÖRSÖKER mysa, han vill mest dansa framför spegeln och äta tuggben… Men men.

Klockan 7 åker jag och lämnar barnet på förskolan. Då brukar jag låta Gun vara själv så hon får öva på det samtidigt! Frukosten slängs ut över hela golvet och så får hon jobba lite med den. Vi har fått lite rutin på det.

En helt vanlig förmiddag

När jag kommit hem igen går vi till skogen eller havet en stund och leker. Jag försöker ta kort oftast, men lyckas sällan. Övning ger färdighet så en vacker dag blir det säkert något fint!

Vi går kanske sammanlagt en halvtimme, max. Men bara om hon är följsam och samarbetsvillig, annars vågar jag inte ha henne lös. Och har jag henne inte lös så har jag svårare att se om hon är trött eller inte. Men oftast så får hon bara racea runt som hon vill (så länge hon håller sig i närheten och uppmärksam på mig om jag skulle ropa osv, som sagt) och sen går vi hem. Inte långt och mest blir det skutt i olika mossar och blåbärsris.

kooiker lilly norfeldt hundträning

Vid 8 sätter jag mig och jobbar. Då sover Gun. Jag har ett hemligt projekt jag håller på med nu så det tar en del tid. Och så planerar jag kurser, sätter ihop träningsprogram också. Ibland åker jag och håller kurs eller privatlektion. Ibland skriver jag sammanfattningar till tillfällen jag haft redan.

Klockan 11 ungefär hämtar jag barnet, som sover mellan 12 och 14. I soffan. Världens mysigaste. Då skriver jag blogginlägg (som detta hehe) och spelar in film där jag tränar Gun.

Just nu tränar hon några 2-minuterspass per vecka. Så spelar in i princip alla! Och så övar vi ju koppel, ensamhet och hantering varje dag. Det ingår ju liksom bara.

lilly norfeldt

Jag BORDE eventuellt vila lite när han ändå vilar, eftersom jag inte sover på nätterna. Men det har jag nog bara lyckats med en handfull gånger sedan han föddes… Myror i brallan.

En vanlig eftermiddag

När han vaknar vid 14 så käkar vi. Och sen städar vi. Med städar menar jag att jag försöker plocka undan medan Pippi, påhejad av Gun, drar fram exakt alla grejer han kan hitta. Så det blir mest att jag ger upp och leker med dem istället… Hehe

lilly norfeldt kooiker

Ibland är vi ute och leker också. Nu när det börjar bli fint väder och ljust ute är det ju gött!

En helt vanlig kväll

Klockan fem äter vi och klockan sju sover Pippi. Då skriver jag igen. Klockan åtta publicerar jag på instagram, det är inte varje dag men nästan. Och så svarar jag kommentarer och sånt, kollar vad andra lagt upp.

Klockan nio gör jag mig klar för att sova och då är dagen slut! Hah! Nu fick ni en förklaring på varför jag inte svarar grejer på mobilen efter nio också. Vilken bonus vaaaaa. Men det är alltså för att den ligger på flygplansläge i köket från nio.

Bloggigt inlägg ändå! Najs! Och så fick ni svart på vitt nu att jag inte får så jäkla mycket gjort då rå. Jag är mer sån att när jag väl får chansen att få något gjort, då jävlar händer det grejer. Men mina tillfällen till sånt är ytterst begränsade. Och det är också gött.

Imorgon kommer ett inlägg om hur jag planerar hundträningen. Det blir väl bra? För som ni ser så har jag inte många tillfällen att träna, så då gäller det att veta vad fasen man ska göra. Och det ska jag alltså berätta om imorgon! Stay tuned!

Vill man ha blogginläggen i sitt flöde kan man följa mig här på fb, så postar jag när det är uppe! Puss och kram hej då!

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.