VECKA 5

Jag är fortfarande förkyld. Men jag är ändå rätt taggad på denna veckan! Barnet är åtminstone friskt så det är skönt. Även om jag vet att han klarar sig fint så sätter man ju allt eget åt sidan och går all in i att ta hand om honom. Svincoolt fenomen, faktiskt. Det är först när jag är ifrån honom eller han sover som min kropp ”tillåter mig” att vara friskt. Tycker seriöst det är helt ofattbart häftigt!

Idag, måndag, ska jag skriva MASSOR. Jag behöver tidsinställa inlägg från 5/2 till 11/2 för jag åker till Paris då. Bland annat. Överlag känner jag att jag ligger efter med bloggandet, på grund av just att vi varit sjuka, så mycket fokus idag ligger på att komma ikapp.

hundblogg

Jag kommer att gå ner till 4 inlägg i veckan från 1 februari. Känner att det är för mycket kvantitet och för lite kvalitet här nu och behöver verkligen fixa till det. Torsdagar till söndagar blir det då! Och så youtube onsdag och söndag, förstås.

Mycket av denna vecka kommer att gå till att just skriva. Och även att förbereda inför workshopen jag och Åsa ska ha på lördag. Ska bli himla kul! Jag ska baka pajer och fika och fixa massor. Och så ska mail skickas ut och vi ska snacka ihop oss igen. Ser mycket fram emot detta!

Och så ska jag bli frisk. Det är viktigast, tänker jag. Har jag tid ska jag rita en header till bloggen. Försökte leja ut det jobbet men hittade ingen som kunde göra det jag ville. Så nu gör jag det själv, hehe.

Vi hörs imorgon!

(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.