VECKA 50

Känns som nedräkning till nästa år nu… Två veckor kvar?! Kommer att vara mycket med musikhjälpen i veckan, kul!

Måndag: hyfsat lugn dag. Svara mail och skicka lite grejer. Ska förbereda inför att valpen kommer också!  Förhoppningsvis en del filmande och skrivande.

På kvällen ska jag hjälpa till på ett volontärjobb. Är en kvinna som bara pratar franska och det är såklart svårt på den Halländska landsbygden. Och eftersom jag kan en del franska så ska jag hjälpa till lite. Känner SÅ för henne, alltså fy fan att komma till en liten by eller stad eller land och inte kunna förstå eller göra sig förstådd. 

Tisdag: Ännu mer förberedelser för valpen. Eventuellt en privatlektion? Och STÄDA och rensa och plocka undan massa mög som jag inte vill ha framme när hon kommer. 

Onsdag: hämta valp jlkdsaäö’ääääkjshfktzuyttttt

Torsdag: lucia. Ska kolla på Pippis förskola som ska fira lite. Och så eventuellt ridande lucia på kvällen. Vi får se. Beror på Gun och hur jag känner att hon trivs liksom. Håller allt vääääldigt öppet nu. 

Fredag: valpmys på dagen och sedan familjemys på kvällen. Kommer att filma svinmycket hela tiden typ nu? För på söndagar ska ”valpvloggen” ta vid efter serien om att skaffa hund. Lite så mer slow tv, så att säga. 

Lördag: förhoppningsvis ska vi hugga gran. Öppet hus för kattpensionatet som jag hjälpt med logga och hemsida. Som sagt, jag håller det väldigt öppet här och vill inte utsätta Gin för stora knäppa grejer så, vi får se. Sen eventuellt Halmstad också. 

Söndag: valpvlogg! Premiär på min youtube! Och allmänt mys, advent JÖ. Hugga gran? KANSKE

Så sammanfattningsvis en lugn vecka. Ska mysa vaaaaaalp HIHI. Äntligen ha hund igen, fy fan vad jag INTE vant mig vid hundlös tillvaro. AKTIVT skitjobbigt känns det. 

Hej hej vecka 50!

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte.