Vilken dag!

Alltså… Är nu ÖVERTYGAD om att det vilar en förbannelse över mina tandläkartider nu… Skulle ju åkt dit förra onsdagen men då startade inte bilen. Vilket den ALLTID gör annars………………. Även varit sjukt barn och andra grejer som satt käppar i hjulen för att dra dit. Och i morse missade jag tåget. HAR. ALDRIG. MISSAT. ETT. TÅG. INNAN. I HELA. MITT. LIV. Allt, hundra procent att detta är en konspiration mot mina tänder. Bild på mig när jag insåg detta:

Okej, så det är därför jag inte bloggat förrän nu heller. Hade planerat att skriva detta på tåget men nope. Nu får jag också jobba hela kvällen pga de 3 timmarna som försvann när jag var tvungen att ta bil istället för tåg. 

Lyssnade åtminstone klart på poddavsnittet jag påbörjat så det var bra. Vilket för mig in på ett annat ämne: mitt psykiska mående. Har ju snackat lite om det tidigare. I alla fall, jag har inte medicinerats sedan jag blev gravid vilket är helt sjukt med tanke på de diagnoser jag faktiskt har. Och det har känts skitbra. Fram tills för några månader sedan. Eller, kanske när Johnny dog faktiskt, så sedan slutet av september. Då gick jag rakt upp i varv och fick gjort asmycket. Ville inte ta tag i det för jag var ju glad och effektiv… Trots att jag VET att jag alltid blir deprimerad som följd när jag varvar upp så. 

Så, mycket riktigt är jag astrött exakt jämt nu och inget känns meningsfullt typ. Barnet och valpen och allt håller huvudet ovanför ytan men inte mycket annat. Så det som förr tog noll energi från mig, till exempel ett poddavsnitt, tar nu en vecka. Måste portionera ut det under flera dagar, med dagar emellan, för att orka ta in i hjärnan. ALLT tar lååååång tid för jag måste vila enorma mängder emellan. Och blir så frustrerad! 

Sen känns det som att jag ”misslyckas” om jag börjar med medicin igen, vilket är JÄTTEdumt. Men jag antar att jag måste. BLÖ

Nu ska jag äta paj och jobba hela kvällen. Det är bra! Det är det bästa ju: mat + hundnörderi = lajf. Även planerat in att sova och slöskrolla så ta d lugnt

HÖRS IMORGON <3<3

Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.